You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

БУДУЄМО БІЗНЕС ФОРЕВЕР ЗА ДОПОМОГОЮ НАБОРІВ

Пропонувати іншим скористатися перевагами та можливостями Форевер завдання часом не з легких. І Вам, і Вашим потенційним покупцям, або Підприємцям Форевер, часом складно розібратися та зрозуміти, які продукти слід вживати, з якою частотою та в яких поєднаннях. Набори типу Вайтал5, С9 та F15 є настільки популярними саме тому, що вони припиняють муки сумнівів і вибору, щоразу, коли Ви рекомендуєте ці набори (і продукти, що входять до них) Підприємцям Форевер своєї структури або потенційним споживачам. Розуміння взаємозв'язку та взаємодії згаданих вище наборів може закласти новий міцний фундамент для розвитку бізнесу. Отже…

Почніть із програми DX4 – 4-денної програми відновлення балансу організму. Ця програма може вважатися підготовчою до наступних кроків на шляху до загального оздоровлення та контролю ваги. DX4 працює як на фізичному, так і на розумовому рівні, даючи споживачеві можливість перезапустити свій організм за допомогою 4-денної керованої дієти з прийманням підтримуючих організм дієтичних добавок, а також змінити своє ставлення до їжі.   

Наступним логічним кроком на цьому шляху є програма С9. Прекрасний інструмент для успішного старту роботи нового Підприємця Форевер або використання продуктів роздрібним споживачем. Той факт, що С9 покращить самопочуття та зовнішній вигляд споживача вже через 9 днів, маючи при цьому цілком доступну Привілейованому Клієнту і, тим більше, оптову ціну, дозволить Вам дати успішний старт (або новий поштовх у розвитку) Вашого бізнесу без особливих втрат для Вашого гаманця.

Серед інших переваг С9 — очищення організму від токсинів, що накопичилися, які перешкоджають засвоєнню організмом корисних і потрібних йому поживних речовин із споживаної їжі. Програма навчить свого споживача, як правильно «перезапустити» свій спосіб життя та звички у харчуванні, щоб почати краще виглядати та стати більш енергійним.

Не менш очевидними є і переваги цього набору і для Вашого бізнесу. За 9 днів ваш покупець отримає конкретний відчутний результат від програми С9, що зміцнить його довіру та впевненість у продуктах, у Компанії та у Вас, як у Спонсорі. Більше того, споживач захоче дізнатися, який наступний крок до покращення зовнішнього вигляду та самопочуття. А наступні кроки можуть бути такими:

Якщо Ваш покупець цікавиться зменшенням та контролем ваги – програма F15 - наступний логічний крок після завершення програми С9. Програми F15 Початковий, Середній та Вищий рівні допоможуть споживачеві змінити своє ставлення до харчування та фізичних вправ, підвищити тонус м'язів, змінити рельєф тіла та взагалі зробити процес скидання ваги більш комфортним. Програма F15 може бути пройдена повторно стільки разів, скільки потрібно досягнення максимальної мети.

 Досягши наміченого рівня у межах програми F15, споживачі можуть перейти на програму Вайтал5, яка допоможе їм продовжити контролювати свою вагу, а також забезпечить їм щоденну порцію необхідних для організму поживних елементів.

Тим часом не кожному потрібно, та й не кожен хоче скидати свою вагу. Деякі просто схильні щодня отримувати всі необхідні поживні елементи для успішного покращення та підтримки загального здоров'я. Для таких людей найкращий варіант – відразу після завершення програми очищення організму з С9, переключитися на Вайтал5. До складу набору входить 5 продуктів Форевер, що містять найважливіші для організму людини елементи. Залежно від індивідуальних потреб, споживач може вибрати один із 4-х варіантів Вайтал5, а також доповнити свій денний раціон здоров'я іншими продуктами Форевер.

Таким чином, ключем до правильної рекомендації продукції Форевер є вивчення та розуміння індивідуальних потреб покупців. Важливо зрозуміти, чи бажають вони скинути вагу та покращити фізичну форму, чи схильні просто задовольняти потребу свого організму у високоякісних поживних елементах.

Припиняємо намагатися вгадати, які продукти варто порадити покупцеві. Просто поєднайте програми DX4 з С9, F15 або Вайтал5. Разом (у парах) ці продукти – чудовий інструмент для початку знайомства з продуктовою лінійкою Форевер та початку розвитку індивідуального бізнесу Форевер, а також засіб, здатний допомогти кожному покращити свій зовнішній вигляд та самопочуття.