You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

РОБОТА В ПЕРІОД КРИЗИ

Сьогодні ми з Вами переживаємо дуже нелегкі часи: це економічна та політична криза, відсутність стабільності, втрата впевненості у завтрашньому дні, спад економіки, розвал країни, важка обстановка та багато іншого. Ситуацію можна з упевненістю назвати найважчим економічним спадом останніх десятиліть. Засоби масової інформації називають її мороком, похмурим часом, розвалом. Кількість песимістів зростає з кожним днем. Люди перестали купувати житло, автомобілі, будівництво практично заморозилося. Відсоткові ставки за кредитами зросли, тому багато людей потрапили у ситуацію, коли не можуть платити та втрачають право викупу закладеного майна. Ви все частіше чуєте фрази: «Наразі не час», «Це дорого», «У нас режим економії», «Про який бізнес зараз взагалі може йтися» тощо.

             Виникає питання, чи є у такий складний, нестабільний час якісь добрі новини? Звичайно ж це так.

 

Хороша новина – це «Форевер»!

             Давайте все ж таки спробуємо розібратися, що означає дана ситуація для нас з Вами? Невже існують часи, коли люди перестають думати про своє здоров'я та здоров'я своїх близьких? Невже ми перестаємо користуватися засобами особистої гігієни? Може, жінки перестають користуватися засобами для догляду за шкірою? Як показує статистика, в умовах економічного спаду продажі продуктів для краси та здоров'я збільшуються. Ви запитаєте: «Чому?». Це легко пояснити: все навколо дорожчає, ліки стають ще дорожчими. Ви не можете дозволити собі хворіти, тому що Вам треба активніше працювати, щоб зберегти своє робоче місце. У такі часи люди ще більше хочуть виглядати і відчувати себе здоровими, оскільки це єдина можливість сміливо дивитися вперед і не боятися завтрашнього дня.

Однак слід пам'ятати один із головних принципів роботи з клієнтом: споживач (клієнт) продовжуватиме купувати у Вас продукцію тільки в тому випадку, якщо він буде всім задоволений та отримає позитивний результат. Будь-який негатив може назавжди відвернути людину. Тому сьогодні саме час ще більше прислухатися до того, що потрібно Вашим клієнтам. Ваш сервіс має бути на найвищому рівні! Ви повинні випромінювати оптимізм та турботу! Пам'ятайте, що в такі часи, як зараз, будь-який негатив лягає на благодатний ґрунт. Ваші клієнти повинні хотіти мати з Вами справу, звертатися до Вас. Для цього вони мають отримувати від Вас позитивні емоції, турботу та задоволення їх конкретних потреб.

Дуже важливо не вирішувати за людей. Спробуємо пояснити, що ми маємо на увазі. Найчастіше у розмовах Підприємців Форевер ми чуємо таку фразу: «Де ж люди під час підвищення цін зможуть знайти додаткові кошти?». Ви ніколи не знаєте реальної ситуації людини, тому не намагайтеся вирішувати за неї. Пам'ятайте, існує життєва мудрість: «Жодна розумна людина не заощаджуватиме на своєму здоров'ї!».

 

І ще одна приємна для Вас новина. Багато людей напружено трудяться день у день, проводять на роботі вечори та вихідні дні. Дехто після цілого трудового дня йде ще й на додаткову роботу, беруть роботу додому, аби хоч щось заробити. Проблема полягає в тому, що сьогодні Ви маєте цю роботу, а завтра Вас звільнять, або скоротять, або знизять зарплату. Що ж може бути стабільнішим, ніж свій власний бізнес, що не потребує інвестицій, початкового капіталу, певних навичок та досвіду. Звичайно, йдеться про бізнес Форевер. Вашу роботу в компанії Форевер завжди буде винагороджено. Компанія Форевер вже змінила та продовжує змінювати життя мільйонів людей у всьому світі. Тут все залежить тільки від Вас, Вашого бажання, прагнення та Вашої роботи.

Хочеться ще раз нагадати Вам, чим відрізняється бізнес Форевер (Мережевий Маркетинг) від найманої праці: 

 

Бізнес Форевер

 

Наймана праця

Свобода для…

 

Залежність від

Необмежений дохід

 

Обмежена зарплата

Ви працюєте на себе

 

Ви працюєте на когось

Визнання

 

Відсутність визнання

Вільний графік роботи

 

Жорсткий графік роботи

Величезна кількість можливостей

 

Побоювання звільнення, пониження тощо

Сам відповідаєш за себе та своє життя

 

Не належиш собі

Забезпечена старість

 

Низька пенсія

Персональне зростання, перспективи

 

Одноманітність

Сумісність роботи, відпустки та розваг

 

Обмежена відпустка у визначений час

Творчий підхід

 

Рутинна робота

Право вибору, можливість співпраці з приємними людьми

 

Визначений устав та колектив

Сімейний бізнес

 

Працюєш сам

 Зверніть увагу на кількість плюсів, покажіть їх усім своїм знайомим; зробіть це з оптимізмом, позитивно та професійно. Повірте, багато людей навколо Вас потребують цієї можливості саме сьогодні, як ніколи раніше. А Ви продовжуєте тупцювати на місці, шукати «відмазки» та причини того, чому зараз зовсім не час для Форевер, замість того, щоб побачити тисячі можливостей та перспектив. Почніть із себе, поміняйте своє ставлення до життя.

Найголовніше, що дає Форевер кожному з нас, можливо вперше в житті – стабільність і захищеність. Ніхто не зможе Вас ні звільнити, ні понизити на посаді, ані скоротити Вам зарплату – це Ваш особистий бізнес! Компанія завжди вчасно, щомісяця виплачує зароблені гроші! Компанія пропонує Вам величезну кількість додаткових можливостей та винагород! Ви маєте можливість подорожувати по всьому світу разом із компанією Форевер! Ви не боїтеся завтрашнього дня! У Вас з'являються нові знайомі та друзі! Ви можете допомогти іншим отримати все це!

Неважливо, яку позицію у Форевер Ви займаєте зараз, неважливо, як довго Ви працюєте, — працюйте старанно, з ентузіазмом та оптимізмом щодня, і Ви зможете досягти всіх поставлених перед собою цілей. Повірте, що нині, найправильніше рішення у Вашому житті – це Форевер! Рекс Манн створив таку компанію, яка дозволяє змінити своє життя. Повірте, навіть найуспішніші лідери компанії Форевер переживають важкі часи, але вони настільки повірили в компанію, її продукт та бізнес, що Форевер ніколи не дозволить їм здатися.

Удачі, здоров'я та миру Вам та Вашим сім'ям!